Meny

Følg oss

Veien til den sømløse kundereisen

Big Data er den nye oljen og er blitt en nødvendighet for å kunne tilfredsstille kundenes stadig økende krav. Ønsket er å oppnå en sømløs og meningsfylt kundereise uansett kanal kunden velger å benytte.

Med Omnii kan du bryte barrierene som sperrer for samhandling mellom de ulike kanalene og skape en helhetlig kommunikasjon og brukeropplevelse for kundene.

Innsikt som gir resultater

Lær organisasjonen din å lykkes digitalt.

Å være en lærende organisasjon betyr å kunne effektivisere virksomheten ved å forstå virksomhetskritiske prosesser og kundenes handlingsmønstre.

Omnii øker innsikt og kompetanse på hvordan tiltrekke, konvertere, selge og begeistre. Med Omnii kan du kutte kostnader i bedriften, skape automatiserte rutiner med hjelp av AI, robotics eller effektivisere kundeservice med smarte chatbots.

Omnikanal datafangst.

En hub for integrasjoner.

Konseptet omnikanal datafangst er å samle data fra alle kanaler og gjøre den tilgjengelig og brukbar. I dagens digitale samfunn ønsker man mest mulig innsikt om brukeren for å kunne tilrettelegge produkter, tjenester og innhold til å treffe brukerens faktiske behov.

Derfor fungerer Omnii som en hub for integrasjoner og gjør omnikanal datafangst ukomplisert. Med Omnii utvider du horisonten med ny kunnskap om bedriften, kundene og brukerne.

Omnikanal markedsføring

Omnikanal markedsføring

Omnikanal er et relativt nytt buzz word i vår digitale alder, men hva betyr det egentlig? 

Omnikanal betyr mange kanaler, hvor som helst, når som helst. Derfor dreier Omnikanal markedsføring seg først og fremst om å finne ut av hvilke kanaler dine kunder foretrekker og hvordan man tar de i bruk.

Resultatet er relevant og kjøpsutløsende innhold til rett tid for brukerne. Med Omnii får du innsikt i brukerens atferd og kontroll på markedsføringen.

Dypdykk i brukerens atferd

Dypdykk i brukerens atferd

Kartlegging av brukeratferd er essensielt for å lykkes med en Omnikanal strategi. Et eksempel er retail bransjen som har kommet langt på dette området. 

I fremtidens retail ønsker man å kartlegge brukerens bevegelser og handlingsmønster i 360 grader. Dette betyr datafangst i alle kanaler, like mye den fysiske butikken som i de digitale kanalene. Omnii er svært fleksibel og kan tilpasses til å fange ønskede data og spore brukeren i alle ledd.

Fremtidens data warehouse. Alt på et sted.

 

Utfordringene knyttet til å samle alle virksomhetens data et sted er stor og de fleste bedrifter som skal digitalisere seg går igjennom dette.

 

Fordeler

Umiddelbar tilgang til virksomhetskritisk data

Predikering av bruksmønster, handelsmønstre og varer

Predikterte analyser - AI / Machine learning

Et komplett system for lager og logistikk

Smarte integrasjoner mot økonomi, crm, erp og andre driftskritiske systemer

Martin sin kundereise

Utnytt potensialet i Dynamics

Microsoft Dynamics er en gjenganger hos norske bedrifter og er et av verdens mest brukte ERP systemer. Dynamics som CRM/ERP er fantastisk, men mange spør seg hvordan man kan utnytte datagrunnlaget i Dynamics for bruk til egne digitale tjenester.

Omnii har ferdig utviklede integrasjoner for dynamics  slik at du enkelt kan hente og kommunisere kunde-data, reskontro, ordre, salg og produkter. Med Omnii og Dynamics kan du nå skape integrerte digitale løsninger som f.eks min side, booking systemer og abonnements løsninger. Omnii har integrasjoner for både Dynamics lokal server og Azure brukere.

 

Datakompleksitet gjort enkelt. GDPR problematikken løst.

En stor utfordring ved dagens digitalisering er å holde seg innenfor regelverket ved innsamling av big data.

GDPR problematikken er løst på en sømløs og effektiv måte, Omnii forenkler og effektiviserer måten du lagrer, analyserer, kommuniserer og bruker data på.

Slik fungerer Omnii

loading