Meny

Følg oss

Få mer ut av nye og eksisterende kunder med predikering

Ved hjelp av AI, machine learning og deep learning danner vi brukersegmenter basert på spådd brukeratferd. Prediksjoner gir deg innsikt i hvilke segmenter av brukere som sannsynligvis vil stoppe og bruke tjenesten din eller kjøpe nye tjenester.

Dette er kritisk fordi det er mye billigere å beholde en eksisterende kunde enn det er å skaffe nye. Med predikering og machine learning får du verdifull innsikt slik at du kan ta informerte produktbesluttninger.

Tilpass brukeropplevelsen for økte inntekter og flere fornøyde kunder

Tilpass brukeropplevelsen

Forutsigelser er viktig slik at du kan tilpasse og endre brukeropplevelsen i tjenesten din for brukere i ulike segmenter. Du kan for eksempel vise annonser til brukere som sannsynligvis ikke kommer til å kjøpe noe i tjenesten din som en alternativ inntektsstrategi. Du kan kombinere prediksjoner med andre konverteringsmål inkludert målgrupper, brukeregenskaper, enhetsspråk, OS-type, programvare versjoner og land.

Eksporter BigData til Omnii og BigQuery

Ved å knytte spådommene dine mot BigQuery får du en dypere analyse og forståelse av den verdifulle dataen du besitter. Med Omnii kan du bryte barrierene som sperrer for samhandling mellom de ulike kanalene og skape en helhetlig kommunikasjon og brukeropplevelse for kundene. Ønsket er å oppnå en sømløs og meningsfylt kundereise uansett kanal kunden velger å benytte.

Kjør flere sostifikerte kampanjer basert på forutsigelser

Forutsigelser skaper brukergrupper som kan brukes til å målrette innhold og meldinger i apper og tjenester. På denne måten kan du engasjere brukere før de er på vei ut og knytte til deg brukere som sannsynligvis vil foreta kjøp i tjenesten din.

Innsikt i predikasjonsinnganger og ytelse

Du har innsikt i faktorer som ML-modellen vurderer (som hendelser. enhet, brukerdata, osv) for å lage hvert prediktivt segment. Du kan også se resultatmålinger, som hjelper deg med å forstå hvor nøyaktig hver prediksjon er. Med denne kunnskapen kan du f.eks kalibrere risikotoleranse.

loading