Meny

Følg oss

Klient

Hegeland Kraft

Tjeneste

Identitet
UX & arkitektur
Systemutvikling
Integrasjoner

Teknologi

HTML5, CSS3, Jquery, ReactJS, REST.

Et perfekt fungerende ITS-system

Et tilpasset Issues Tracking System for et ledende Norsk selskap innen distribusjon av strøm, Helgeland Kraft. Issues Tracking System (også kjent som ITS) er et support ticket system som hjelper til med å håndtere kundens problemer mer effektivt.

Betydningen av ITS er sentral og uerstattelig i alle typer kundestøtte situasjoner som kan oppstå. Helgeland Kraft hadde behov for et stort og komplekst system for å opprette, oppdatere og løse kunderapporterte problemer. Videre vil det nye systemet tillate og spore alle servicerapporter og intern kommunikasjon mellom inkluderte parter.

Systemet er fullt tilpassbart og skalerbart slik at de primære brukerne kan tilpasse motoren til egne behov og arbeidspraksis. Vi utformet alle kommunikasjonselementene og grensesnittene med flere visningsalternativer og en utvidbar meny som er intuitiv og praktisk. Gjennom innsikt og analyse avdekket vi behovet for god UX og UI da kunden tidligere hadde gjennomført større utviklingsprosjekter som ikke ble tatt i bruk av de primære brukerne. Dette grunnet manglende fokus på UX og brukeropplevelser.

Effektivisert supportavdeling og reduserte opplæringskostnader

Effektivisert supportavdeling og reduserte opplæringskostnader

I tett samarbeid med kunden og samarbeidspartnere utarbeidet vi en effektiv og sømløs brukeropplevelse som forenklet den komplekse strukturen og gjorde den brukervennlig.

Det kundetilpassede feilhåndteringssystemet muliggjør derfor feilfri kommunikasjon og service for kundenettverket.
Prosjektet resulterte i effektivisering av kundens support avdeling, reduserte opplæringskostnader og ga flere fornøyde ansatte hos Helgeland Kraft. 

Share

Se flere cases

loading