Meny

Følg oss

Gjør deg attraktiv og plasser deg i den digitale frontlinjen

Den typiske Inbound kunden vet hva de er ute etter og vil starte sitt søk med utgangspunkt i sine behov. La kunden sitte i førersetet gjennom hele prosessen.

Det handler det I første omgang om å møte kundens forventninger, og deretter må det ytes litt ekstra for å få avtalen I havn.  Forbrukere er ikke rasjonelle I sine valg og handlinger, det er ofte det emosjonelle som trigger beslutning om kjøp og det er derfor viktig å ta stilling til hvordan tilbudet kommuniseres. 

Når en kunde vurderer din virksomhet som en potensiell samarbeidspartner handler det derfor om å begeistre og glede kunden slik at de velger å kjøpe eller inngå et samarbeid. Folk ønsker å kjøpe fra folk ikke fra en ansiktsløs merkevare. Inbound er close up and personal. 

Omnikanal Markedsføring

Omnikanal er et relativt nytt buzz word i vår digitale alder, men hva betyr det egentlig? Omnikanal betyr mange kanaler, hvor som helst, når som helst. Derfor dreier Omnikanal markedsføring seg først og fremst om å finne ut av hvilke kanaler dine kunder foretrekker og hvordan man tar de i bruk. Resultatet er relevant og kjøpsutløsende innhold til rett tid for brukerne.

loading