Meny

Følg oss

Timing og innhold

Riktig innhold, til rett tid, til de rette folka. Timing, timing, timing. Du baker ikke en kake uten å måle ingrediensene og sette riktig steketid. 

Innhold i form av tekst, foto og video er blitt et viktig verktøy for å utvikle nye strategier for markedsføringen av din virksomhet. Internett har introdusert et nytt kommunikasjonsnivå hvor markedsføring har potensial til å nå millioner av mennesker gjennom sine digitale enheter. 97% av markedsførerne bruker sosiale medier for å nå nye kunder. Hva er da en bedre måte å vise frem virksomheten din eller formidle en melding enn gjennom godt planlagt content?

Med fremveksten av smarttelefoner, er det nå på tide å markedsføre kundene dine gjennom bruk av flotte bilder, videoer og tekst. Flere mennesker bruker smarttelefonene sine for å få tilgang til informasjon på nettet og forskning viser at denne trenden bare kommer til å øke.

Kjenn ditt publikum

Engasjer målgruppen din slik at de vil vite mer. Når du vet hvem du snakker med og hva du skal utrette gjelder det å finne den rette mixen av innhold. Er de ute etter et blogginnlegg med fine bilder? Ønsker de en artikkel som går i dybden og svarer på helt spesifikke spørsmål? Hva med visuelt innhold bestående av infografikk? Hva slags rolle kan en video bety for virksomhetens strategi og måloppnåelse?

loading