Meny

Følg oss

Oppnå suksess og lønnsomhet med en langsiktig tankegang

En organisasjons digitale strategimål kan variere i alt fra å bli bedre på sosiale medier til en mer gjennomgående 360 graders kundestrategi.
 
Prosessen med gjennomføring og implementering av en helhetlig digital strategi handler ikke bare om å effektivisere og være kostnadseffektive, den kan også by på nye forretningsmodeller, verdikjeder og tjenester.

Konseptutvikling & Målgrupper

Konseptutvikling

Et konsept skal gi retning på innhold, design og kundereisen. I Ycom er vi kreative problemløsere som klekker ut gjennomtenkte digitale konsepter som befinner seg i skjæringspunktet mellom kommunikasjon, design og teknologi. Vi har kunnskapen og erfaringen du trenger for å skape lønnsomme forretningskonsepter på nett.

Definere målgrupper

For at en virksomhet skal kunne spisse sin markedsføring og sitt budskap gjelder det å ha en klar definert målgruppe. Ycom arbeider med verktøy som Google Analytics, Google Search Console og Hotjar samt skisser, innsikt fra tidligere prosjekter, intervjuer, studier av fellestrekk og workshops med kunden for å definere målgruppene.

Definere kanaler

Noen kanaler treffer en bestemt målgruppe bedre enn andre kanaler. Derfor er det naturlig å velge kanal samtidig som man definerer målgruppen. Når målgruppen er definert starter jobben med å skape relevant innhold. Det er her det er viktig å velge riktig kanal. Med dine kunder i fokus tar Ycoms rådgivere deg gjennom jungelen av eide, sosiale, betalte og fortjente kanaler. Denne jungelen gir store muligheter for eksponering, men byr også på utfordringer. Vi lager en kanalstrategi slik at din merkevare blir tydelig, måler effekten av kommunikasjonsarbeidet og hjelper deg å oppnå verdifull effekt.

Content plan

Innholds markedsføring hjelper bedrifter å benytte kostnadseffektive kilder til å skape trafikk og nye leads. En innholdsplan er en strategi som hjelper deg med å sette opp og planlegge informasjonen du vil at skal nå målgruppen din. En effektiv innholdsstrategi innebærer analyse, organisering og planlegging.

Hvor er det best å poste innhold for å oppnå maks effekt for dine produkter og tjenester? Først må vi vite hva målet for markedsføringen er og vi skiller mellom tre mål: å bygge SEO rangering, øke salg og leads samt bygge merkevare. Hvert emne krever ulikt innhold og valg av kanal. Eksempelvis, for å oppnå høyere SEO rangering, bør det lages artikler og innhold som er relevant for søket. Hos Ycom finner du dyktige innholdsmarkedsførere som hjelper deg med utforming av strategi og valg av kanal.

loading