Meny

Følg oss

Veien til sømløse brukeropplevelser

I 2018 ble vi over 4 milliarder mennesker på internett og aldri før har brukerne satt høyere krav til valg av leverandør. Det alle brukerne har til felles er at de etterlater seg verdifull data og informasjon om sin brukeratferd. 

Ycom hjelper deg med å identifisere målgruppene og forstå deres digitale atferd slik at du kan tilpasse kommunikasjonen og tilby brukerne rett innhold til rett tid.

For å danne et solid datagrunnlag benytter vi kraftige analyseverktøy som Google Analytics, Google Search Console og Hotjar

Bruker og A/B testing

A/B testing også kalt split testing handler i all hovedsak om å teste varianter og endringer av et konsept eller en kampanje.
Dette gjøres for å avdekke hvilke varianter som appellerer til brukeren og konverterer mest. For et best mulig resultat benytter vi verktøy som Hotjar kombinert med Google Analytics for å gjennomføre testene.

Google Search Console

Google Search Console (tidligere Google Webmaster Tools) er en kostnadsfri tjeneste som gir deg verdifull innsikt i nettstedet ditt og brukerne som benytter den. Du får blant annet informasjon om søketrafikk og hvordan søkemotorene oppfatter og bearbeider nettstedet ditt.

Hotjar

Vi bruker Hotjar kombinert med Google Analytics for å analysere brukeratferd. Som kunde får du en grundig oversikt over hvordan brukere navigerer i løsningen din og hvilke forbedringer man bør foreta seg.
Med Hotjar tester vi navigasjon, flyt, A/B testing og kundekonvertering.

Google Analytics og trafikkanalyse

Med Google Analytics får du innsikt i hvor brukeren kommer i fra og hva de foretar seg på nettstedet ditt. Denne dataen bruker vi for å danne et mønster i målgrupper og brukeratferd.

loading